office@cartoflex.co.rs

+381 18 46 53 087 +381 18 200 260+381 18 200 261

Pon - Pet : 07:30 - 15:30, Sub : 08:00 - 14:00

O nama

Cartoflex D.O.O., preduzeće za proizvodnju, promet i usluge osnovano je 1993. godine u Nišu. Osnivač i vlasnik preduzeća je Bogoljub Mladenović, a osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja papirnog saća za šperovana vrata i prodaja kompletnog repromaterijala za sobna vrata (obloge za vrata, frize, lepkovi za tople i hladne prese, ugradni ramovi za staklo, kvake, sarke, brave itd.)

Osim toga, preduzeće CARTOFLEX D.O.O. bavi se i proizvodnjom tabli od papirnog saća. Ovaj proizvod je novitet na tržištu, a našao je široku primenu u svim granama industrije. Ekološka je zamena za stiropor, napravljen od recikliranog papira, tako da se može reciklirati nakon upotrebe.

Za proteklih 30 godina CARTOFLEX D.O.O. dostiže visok rejting i dobar poslovni imidž stabilnog preduzeća među svojim kupcima - proizvođačima šperovanih vrata na područiju celog Balkana. O kvalitetu naših proizvoda i uspešnosti naše firme govori dugoročna saradnja sa preko 200 klijenata iz zemlje i inostranstva. Uz visok kvalitet proizvoda, koji je naš prioritet, CARTOFLEX D.O.O. nudi i veoma konkurentne cene, kratke rokove isporuke, tehničku podršku, asistenciju i savete.

Kvalitet i stručnost zaposlenih, najkvalitetniji alati i oprema, stalna ulaganja u poboljšanje proizvodnog procesa i kvaliteta finalnih proizvoda, orijentacija ka permanentnom proširenju proizvodnih kapaciteta, saradnja sa najpoznatijim svetskim proizvođačima i dobavljačima repromaterjala za sobna vrata, ali i najkonkurentnije cene na tržištu, svrstavaju preduzeće CARTOFLEX D.O.O. u lidere u proizvodnji i trgovini navedenih proizvoda.

Glavni cilj i vizija našeg preduzeća su da se stalnim ulaganjem u razvoj i proizvodnju izvrši proširenje dijapazona primene papirnog saća u gradjevinskoj ali i ostalim industrijama.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Stojimo vam na raspolaganju za sva moguća pitanja